måndag 2 maj 2011

Tänk att det redan är Maj! Som ni kanske har märkt blir det lite glesare mellan inläggen nu ett tag för jag har sååå mycket att göra att bloggandet tyvärr får prioriteras bort. Efter v. 22 blir det bättre hoppas jag och sen ser jag fram emot sommaren också. Tyvärr ska jag inte ha så mycket semester men sommaren är härlig ändå.


Silverpäronet som står på vår framsida har verkligen slagit ut nu och ser sådär vårigt och härligt ut. Vi har många projekt i trädgården på gång som ni får se längre fram. I helgen klippte vi gräset för första gången i år också och det gjorde alla andra grannarna också så det låg en härlig doft över hela gatan





Här är vårt hus på framsidan. Vi byggde ett Landsort från Myresjöhus men den utbyggnaden som vi har på framsidan designade vi själva. På originalritningen var där ett burspråk men eftersom vi ville ha en rak utbyggnad samtidigt som vi ville göra köket större så gjorde vi såhär isället vilket vi inte ångrar en sekund. Huset är målat i en ljusgrån kulör och runt hela huset ligger svartvit dansk sjösten.


Ha en fortsatt trevlig vecka
Lisa






Inga kommentarer: